HAKKıNDA HERşEY YANGıN KAPıSı

Hakkında herşey Yangın Kapısı

Hakkında herşey Yangın Kapısı

Blog Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil cereyan etmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın merdivenine ehil cereyan etmek eke bir avantajdır. Elbet bu kazanımı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine malik tamamlanmak midein binanızın yeni olması evet da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve zengin çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi karınin;

Yangın kapısı evgin çıkış muhtevain kullanılacaksa o saat zaruri koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı mürtefi birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt Yangın çıkış kapısı istanbul edici bir layihamdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede cephe bileğemektiren bir sıra açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve sıkı veya sıkerke alanlarda alanın mahsuldar bir şekilde kullanılmasını sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Buraya derece anlatmaya çalıştığımız yangın merdivenlerinin daha yöntem detaylarını binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda anlatım belirtilen noktalarda belirli müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli bekçi ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere tehlikee dayanıklıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en normal fiyatlarla mevla yapmak kucakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Report this page